Waarom?

Dit weblog begint eigenlijk bij zijn voorganger, Plomp & Log. Eind 2004 ben ik begonnen met  schrijven. In dat jaar zat ik midden in een burn-out. Het was in die periode dat ik besloot om (eindelijk) verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven. Dit leidde tot enkele drastische veranderingen. Ik vond een andere baan, verliet het dorp waar ik opgroeide, scheidde van mijn toenmalige vrouw, vond een nieuwe liefde, zei mijn baan op en werd zelfstandig ondernemer.

Het leven wordt geleefd in perioden van 7 jaar. Althans, zo lijkt het soms. Tijdens de afgelopen zeven jaar ben ik voortdurend in ontwikkeling geweest. Het doel dat ik toen voor ogen had heb ik bereikt. Ik ben over het algemeen gelukkig en tevreden, en voor het eerst in mijn leven durf ik te zeggen dat ik van mezelf hou.

Vlak voor Kerst 2011 heb ik besloten dat ik mijn leven vanuit liefde wil leven. Liefde als uitgangspunt bij elke gedachte, bij elk gevoel, bij elk gesproken woord en bij elke handeling. Dit leidt voor mij onder andere tot een hernieuwde zoektocht naar mijn werkelijke passies. Tegelijkertijd wil ik, meer dan ooit, uiting geven aan wie ik ben.

Via het blog op deze website wil ik mijn ervaringen met jullie delen. Ik hoop dat jullie hier inspiratie vinden. En ik ben benieuwd naar jullie reacties. Waarom? Omdat ik graag blijf leren!